Eetheid Zevenaar
   
  Homepage Eetheid
Catering
Buffetten
Receptie/hapjes
Opdrachtgevers
Gastenboek
Contact
Catering en kookworkshops in onze kookstudio of op úw locatie!Heeft u iets te vieren waarbij u de inwendige mens niet in de steek wilt laten? Wij verzorgen diverse soorten buffetten, voor kleine en grote groepen. Wij verzorgen alle benodigde materialen zoals buffettafels met rokkleden, servies, bestek, linnengoed, decoratie, etc. Wij werken uitsluitend met maatkostuums, om zo geheel aan úw wensen te kunnen voldoen.

U zult daarom ook geen voorbeelden van buffetten op deze site vinden, met daarbij een prijsopgave, omdat ons motto is dat u krijgt wat ú wenst! Onze vakkundige kok zal in overleg met u het buffet samenstellen, zodat u verzekerd bent van een (h)eerlijke maaltijd. Wij werken uitsluitend met versproducten en dat is te proeven! Stap in de wereld die de Mobiele Eetheid heet en beleef een culinaire avond als nooit tevoren! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Hier een opsomming van enkele van onze buffetmogelijkheden.

Barbeque
Ook voor een gezellige BBQ bent u bij de Mobiele Eetheid aan het juiste adres. Het gevoel van de frisse buitenlucht en een gevarieerde en gezonde maaltijd bekruipt u wanneer onze kolen gaan smeulen. Een lekker mals stukje, eigenhandig gemarineerd vlees wordt afgewisseld met een heerlijke vis. Vergeet u niet onze verse salades te proeven met daarbij ovenvers stokbrood en diverse soorten huisgemaakte kruidenboter. Dit alles vergezeld door lekkere sauzen, om zo een optimale smaak te garanderen. U kunt zelf uw stukje vlees of vis gaan bakken, of dit uit handen geven aan onze koks. Combineer dit alles met heerlijk dagvers fruit, om zo uw maaltijd af te maken. Heeft u al zin in de zomer?

Bourgondisch buffelen
Ga terug naar de tijd van Asterix en Obelix en geniet van het ruige eten van die tijd. Lekkere grote beenhammen, hartige taarten, kippenpoten, heerlijke fonds, spare-ribs, diverse groente-arrangementen, compotes, karaffen wijn, etc. Eten met de handen is in dit thema geen overbodige luxe, dus geniet van het gereedschap waarmee we op aarde zijn gezet! Beleef wat onze voorouders dagelijks voorgeschoteld kregen. Dit onder het genot van een heerlijk Belgisch biertje uit natuurlijk een grote bierpul. De restanten? Idéfix zal ervan genieten!

Culinaire wereldreis
U beleeft met uw gasten een bijzondere avond, vol heerlijkheden en verrassingen. U gaat op reis en krijgt kleine gerechtjes geserveerd uit diverse uithoeken van de wereld. U zult met alle winden meewaaien, het ene moment waant u zich in Azië, om vervolgens Amerika aan te doen. Het aantal met u overeen gekomen gerechten worden geserveerd, waarvan u waarschijnlijk van het bestaan niet afwist. De gerechten worden deels uit de hand, deels op bordjes geserveerd, waardoor een gedekte tafel achterwege blijft en een losse, ontspannen sfeer ontstaat. Elke gang komt uit een ander land en dit maakt de verschillende gerechten zeer divers in smaak en presentatie. Uniek om eens lekker van plaats te wisselen en iedereen de juiste aandacht te geven!

Limburgs happen
Gezelligheid en Hollands eten staan bij dit thema bovenaan. U gaat lekker genieten van alles wat het mooie Nederland u te bieden heeft. Lekkere stevige erwtensoep, stamppotten met rookworst, oma's goulash, rode kool met appeltjes, speklappen, kapucijnersschotel, beenham en vers fruit. Oudhollands breekbrood en natuurlijk niet te vergeten een lekker kaasplankje! Wie zegt dat de Nederlandse keuken saai is?

Japans wokken
Met deze thema-avond geven we een vette knipoog naar de Japanse keuken. Er wordt een buffet opgesteld met daarop allerlei soorten vlees, vis, groenten, paddestoelen, noten en vruchten. U kiest zelf de voor u aantrekkelijkste ingrediënten en geeft deze aan één van onze koks. U kiest een bijpassende saus en u kunt zien hoe de koks uw eigen, persoonlijke maaltijd in een handomdraai voor u bereiden. Nog nooit was lekker eten zo eenvoudig, u kiest immers zelf de samenstelling! Een erg leuke thema-avond, waarbij u zelf actief deelneemt aan de keuze van uw ingrediënten. Heeft u na één bord niet genoeg, schep dan gerust nog eens op! Zet onze koks maar aan het werk!

Oosters tafelen
U waant zich in Azië, het continent van de zon, mooie natuur, cultuur en bovenal lekker eten! U wordt omgeven door lekkere geuren en smaken, enerzijds pittig, anderzijds mild of zelfs zoet. U kunt zelf een keuze maken uit de talloze gerechten van groente tot vlees. Natuurlijk is er ook voor visliefhebbers alle keus! Denk aan een lekkere rijsttafel, saté, indische gerechten, hete vis, etc. Wij durven de concurrentie aan met de Chinees, Kantonees, Indonees, eigenlijk alle nezen!

Zuid-Europees genieten/tapas
Al het mooie dat Zuid-Europa op culinair gebied heeft, komt voorbij op deze bijzondere thema-avond. U zit voor uw gevoel op een zonovergoten terras, midden in de Mediterranee. Uw tafels staan vol met tapas-bakjes en schaaltjes met daarin de speciaal voor u geselecteerde gerechten. Een erg kleurrijk en vrolijk geheel, gepresenteerd op een unieke wijze. Heerlijke vlees- en visgerechten, olijven, pesto's, zonnige salades, etc. Met de klanken van flamenco-muziek op de achtergrond kan deze avond niet meer stuk! Feel the rhythm, taste the unexpected!!!

Mobiele Eetheid op Twitter Mobiele Eetheid op Facebook