Eetheid Zevenaar
   
  Homepage Eetheid
Kookworkshops
Drankenkaart
Gastenboek
Contact
Bekijk onderstaand filmpje om een indruk te krijgen!Kookworkshops bij de Mobiele Eetheid staan garant voor professionaliteit, gastvrijheid maar bovenal lekker eten en drinken. In de kookstudio van de Mobiele Eetheid in Zevenaar vinden met grote regelmaat kookworkshops plaats. Met een groep van minimaal 7 en maximaal 30 personen is het puur genieten tijdens de ongeveer 5 uur durende kooksessie. Een sfeervolle locatie nabij Molen de Hoop in Oud-Zevenaar, waar het ambacht hoogtij viert! De keuze van de te maken lekkernijen is onbegrensd. Van Hollandse degelijkheid tot Mexicaanse passie, vurige Spaanse tapas, tot culinaire wereldreizen; koks en eigenaren Ewald van Doorn en Johan van der Pluijm draaien er hun hand niet voor om. Eerst samen koken, dan lekker dineren in het stijlvolle en romantische restaurant. Perfect zittende stoelen en veel, vooral veel knus licht voor een ongekend warme en aangename sfeer.

Voor het grote genieten van de lekkere hapjes kan beginnen, zal er gekookt moeten worden. De praktisch ingerichte hypermoderne keuken staat aan de basis van veel lekkers. Op twee grote kookeilanden wordt gehakt, gekneed en geroerd om vervolgens de heteluchtovens en de stoere fornuispitten hun werk te laten doen. Dan is het tijd om aan te schuiven aan de uitnodigend gedekte eettafel. De rode-, witte- en rosé-huiswijnen zijn van uitstekende kwaliteit en prima geschikt om de lekkernijen te begeleiden. De Mobiele Eetheid staat voor kwaliteit. Vanzelfsprekend komt die ook tot uitdrukking in de gebruikte ingrediënten, die allemaal vers zijn. Het liefst uit eigen moestuin en van plaatselijke ambachtslieden. Van het zelfgebakken rozemarijnbrood tot de Turkse knoflookworst, van de glanzende zilte scampis tot de knapperige rucola en van de rode zongedroogde tomaatjes tot de hete pepertjes, alles is kakel- en knispervers. Na afloop vertrekt u met verwende smaakpapillen om thuis opnieuw de blits te maken met de heerlijke en eerlijke gerechten van de Mobiele Eetheid.

De prijs? Niet voor niets, maar gezien kwaliteit, ambiance en professionaliteit, zeker in verhouding. Tot 10 personen bedraagt de prijs per persoon € 52,50. Is de groep groter dan 10 personen, betaalt u € 42,50 per persoon. De dranken zijn niet ingerekend. Data, tijden en onderwerpen van de workshops liggen niet vast, maar kunnen naar uw wens worden geregeld. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Gratis wifi beschikbaar!

Mobiele Eetheid op Twitter Mobiele Eetheid op Facebook