Welkom op de lekkerste pagina van onze site

Een keer geen zin om te koken maar toch vers en eerlijk eten, op zoek naar een smaakvol cadeau, of gewoon op zoek naar de mooiste verzameling aan (verse) streekproducten? Bij onze traiteur kunt u terecht voor allerhande smakelijke producten, veelal uit de regio! Of het nu gaat om een maaltijd, versbereide soep, lekkere hangop, kaas, (h)eerlijk vlees, boeren ijs, of wat dan ook; wij hebben het!

Ook hebben we een scala aan leuke cadeau-artikelen om u nog meer van dienst te kunnen zijn. We werken graag met producten uit de regio en houden van ambachtelijk gemaakte producten. Laat uzelf verrassen en kom langs!

Bekijk weekmenu
Geschiedenis Traiteur

Welkom op de lekkerste pagina van onze site

Een keer geen zin om te koken maar toch vers en eerlijk eten, op zoek naar een smaakvol cadeau, of gewoon op zoek naar de mooiste verzameling aan (verse) streekproducten? Bij onze traiteur kunt u terecht voor allerhande smakelijke producten, veelal uit de regio! Of het nu gaat om een maaltijd, versbereide soep, lekkere hangop, kaas, (h)eerlijk vlees, boeren ijs, of wat dan ook; wij hebben het!

Ook hebben we een scala aan leuke cadeau-artikelen om u nog meer van dienst te kunnen zijn. We werken graag met producten uit de regio en houden van ambachtelijk gemaakte producten. Laat uzelf verrassen en kom langs!

Bekijk weekmenu
Geschiedenis Traiteur

Weekmenu

Elke donderdag plaatsen wij de gerechten voor de week erna op deze plek en op facebook en instagram. U kunt dan bestellen tot maandagochtend 10:00 uur als u er zeker van wilt zijn dat uw gerechten voorhanden zijn. Mocht u niet besteld hebben, kunt u zeker nog langskomen; we nemen ook een deel in voorraad. Op=op is dan echter wel van toepassing.

Het nieuwe menu voor 29, 30 en 31 oktober:

-Champignonsoep, huisgemaakt, halve liter € 4,50/ hele liter € 7,50

-Vegetarische quiche met prei, champignons en oude kaas, halve € 6,50/ hele € 11,95

-Stamppot zuurkool met Dykhoeve rookworst € 10,95 voor 900 gr. (2 pers)

Welner maaltijden:

– Oosterse wokschotel met spitskool gehakt en aardappelpuree €7,95

– Kipshoarma met mediteraanse rijst en knoflooksaus €7,95

– Ravioli met champignons en spek €7,95

– Pasta met gerookte zalm en broccoli €7,95

– Slavink in jus met gekookte aardappels en verse spinazie €6,95

– Risotto met spinazie en wilde paddestoelen €7,95

– Gevulde paprika met groenten en couscous €6,95

– Stamppot van boerenkool, spekjes, gebakken ui en cashwenoten €7,95

– Runderstoofpotje met zoete aardappel en spruitjes €7,95

Uw bestelling heel graag voor maandag 10:00 uur op info@eetheid.nl of op 06-41326465. Ophalen donderdag t/m zaterdag van 9:00 tot 19:00 uur. Graag tot dan!

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn jullie open?

Donderdag t/m zaterdag van 9:00 tot 19:00 uur.

Kan ik buiten openingstijd langskomen?

U kunt ons even bellen om een afspraak te maken op 0316-283789.

Variëren de producten wekelijks?

We hebben elke week een ander weekmenu en verder hebben we geen “vast” assortiment, waardoor er steeds weer iets nieuws te ontdekken valt!

Moet ik mijn weekmenu bestellen?

Als u zeker wilt zijn van uw weekmenu is het verstandig deze te bestellen. We hebben wel een aantal menu’s op voorraad, maar op=op.

Kan ik pinnen of contant betalen?

U kunt zowel met de pin als contant betalen in onze winkel. 

Geschiedenis

Al jarenlang zijn wij bezig met gastvrijheid en vooral lekker eten. Tijdens talloze cateringopdrachten en kookworkshops kregen wij steeds vaker de vraag of men de gerechten ook bij ons zou kunnen afhalen voor thuisgebruik. In  het begin voel je je gevleid door deze vragen en gaandeweg ga je jezelf steeds vaker afvragen waarom we dit eigenlijk niet mogelijk zouden maken. Nog meer happy-faces!

Klik om verder te lezen

Toch ben je te druk met van alles om dat daadwerkelijk te realiseren.Totdat het onvoorstelbare gebeurt: een corona-epidemie. Een mokerslag op onze overvolle agenda; van de één op de andere dag is de agenda leeg en is datgene waar we altijd zo graag mee bezig zijn verleden tijd. Je denkt eerst dat het wel mee zal vallen; zal wel van tijdelijke aard zijn, maar al snel komt het besef dat dit nog wel eens lang kan gaan duren. Dan moet er wel geschakeld worden, want de inkomsten zijn nihil en de kosten gaan gewoon door!

Het idee om dan nu de traiteur, aangevuld met pure en smaakvolle (streek-)producten te gaan realiseren, wordt uitgewerkt.

Veel potentiële ambachtslieden worden bezocht, producten worden getest en er worden plannen gemaakt voor de uitvoering van deze hele andere bedrijfsvoering dan we gewend zijn. Een aantal maanden en veel slapeloze nachten verder is dan eindelijk het plan klaar en gaan we er gewoon vol voor! Een rigoureuze verbouwing volgt en onze voormalige opslag en kantoor worden compleet omgetoverd tot traiteurruimte, om alle fraaie producten, welke we veelal zelf bereiden, een mooi plekje te kunnen geven.

Een stoere entree, een nog stoerdere traiteurinrichting en super mooie producten lijken naadloos in elkaar te passen. Het openingsweekend is gepland op 17 t/m 19 september en we kunnen niet wachten! We hopen hiermee niet alleen onze wens, maar ook zeker de wensen van onze toekomstige gasten een mooi plekje te hebben gegeven. U bent van harte welkom! 

Weekmenu

Elke donderdag plaatsen wij de gerechten voor de week erna op deze plek en op facebook en instagram. U kunt dan bestellen tot maandagochtend 10:00 uur als u er zeker van wilt zijn dat uw gerechten voorhanden zijn. Mocht u niet besteld hebben, kunt u zeker nog langskomen; we nemen ook een deel in voorraad. Op=op is dan echter wel van toepassing.

Het nieuwe menu voor 29, 30 en 31 oktober:

-Champignonsoep, huisgemaakt, halve liter € 4,50/ hele liter € 7,50

-Vegetarische quiche met prei, champignons en oude kaas, halve € 6,50/ hele € 11,95

-Stamppot zuurkool met Dykhoeve rookworst € 10,95 voor 900 gr. (2 pers)

Welner maaltijden:

– Oosterse wokschotel met spitskool gehakt en aardappelpuree €7,95

– Kipshoarma met mediteraanse rijst en knoflooksaus €7,95

– Ravioli met champignons en spek €7,95

– Pasta met gerookte zalm en broccoli €7,95

– Slavink in jus met gekookte aardappels en verse spinazie €6,95

– Risotto met spinazie en wilde paddestoelen €7,95

– Gevulde paprika met groenten en couscous €6,95

– Stamppot van boerenkool, spekjes, gebakken ui en cashwenoten €7,95

– Runderstoofpotje met zoete aardappel en spruitjes €7,95

Uw bestelling heel graag voor maandag 10:00 uur op info@eetheid.nl of op 06-41326465. Ophalen donderdag t/m zaterdag van 9:00 tot 19:00 uur. Graag tot dan!

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn jullie open?

Donderdag t/m zaterdag van 9:00 tot 19:00 uur.

Kan ik buiten openingstijd langskomen?

U kunt ons even bellen om een afspraak te maken op 0316-283789.

Variëren de producten wekelijks?

We hebben elke week een ander weekmenu en verder hebben we geen “vast” assortiment, waardoor er steeds weer iets nieuws te ontdekken valt!

Moet ik mijn weekmenu bestellen?

Als u zeker wilt zijn van uw weekmenu is het verstandig deze te bestellen. We hebben wel een aantal menu’s op voorraad, maar op=op.

Kan ik pinnen of contant betalen?

U kunt zowel met de pin als contant betalen in onze winkel. 

Geschiedenis

Al jarenlang zijn wij bezig met gastvrijheid en vooral lekker eten. Tijdens talloze cateringopdrachten en kookworkshops kregen wij steeds vaker de vraag of men de gerechten ook bij ons zou kunnen afhalen voor thuisgebruik. In  het begin voel je je gevleid door deze vragen en gaandeweg ga je jezelf steeds vaker afvragen waarom we dit eigenlijk niet mogelijk zouden maken. Nog meer happy-faces!

Toch ben je te druk met van alles om dat daadwerkelijk te realiseren.Totdat het onvoorstelbare gebeurt: een corona-epidemie. Een mokerslag op onze overvolle agenda; van de één op de andere dag is de agenda leeg en is datgene waar we altijd zo graag mee bezig zijn verleden tijd. Je denkt eerst dat het wel mee zal vallen; zal wel van tijdelijke aard zijn, maar al snel komt het besef dat dit nog wel eens lang kan gaan duren. Dan moet er wel geschakeld worden, want de inkomsten zijn nihil en de kosten gaan gewoon door!

Het idee om dan nu de traiteur, aangevuld met pure en smaakvolle (streek-)producten te gaan realiseren, wordt uitgewerkt.

Veel potentiële ambachtslieden worden bezocht, producten worden getest en er worden plannen gemaakt voor de uitvoering van deze hele andere bedrijfsvoering dan we gewend zijn. Een aantal maanden en veel slapeloze nachten verder is dan eindelijk het plan klaar en gaan we er gewoon vol voor! Een rigoureuze verbouwing volgt en onze voormalige opslag en kantoor worden compleet omgetoverd tot traiteurruimte, om alle fraaie producten, welke we veelal zelf bereiden, een mooi plekje te kunnen geven.

Een stoere entree, een nog stoerdere traiteurinrichting en super mooie producten lijken naadloos in elkaar te passen. Het openingsweekend is gepland op 17 t/m 19 september en we kunnen niet wachten! We hopen hiermee niet alleen onze wens, maar ook zeker de wensen van onze toekomstige gasten een mooi plekje te hebben gegeven. U bent van harte welkom! 

Neem contact op

Sfeerimpressie