Welkom op de lekkerste pagina van onze site

Een keer geen zin om te koken maar toch vers en eerlijk eten, op zoek naar een smaakvol cadeau, of gewoon op zoek naar de mooiste verzameling aan (verse) streekproducten? Bij onze traiteur kunt u terecht voor allerhande smakelijke producten, veelal uit de regio! Of het nu gaat om een maaltijd, versbereide soep, lekkere hangop, kaas, (h)eerlijk vlees, boeren ijs, of wat dan ook; wij hebben het!

Ook hebben we een scala aan leuke cadeau-artikelen om u nog meer van dienst te kunnen zijn. We werken graag met producten uit de regio en houden van ambachtelijk gemaakte producten. Laat uzelf verrassen en kom langs!

Bekijk weekmenu
Geschiedenis Traiteur

Welkom op de lekkerste pagina van onze site

Een keer geen zin om te koken maar toch vers en eerlijk eten, op zoek naar een smaakvol cadeau, of gewoon op zoek naar de mooiste verzameling aan (verse) streekproducten? Bij onze traiteur kunt u terecht voor allerhande smakelijke producten, veelal uit de regio! Of het nu gaat om een maaltijd, versbereide soep, lekkere hangop, kaas, (h)eerlijk vlees, boeren ijs, of wat dan ook; wij hebben het!

Ook hebben we een scala aan leuke cadeau-artikelen om u nog meer van dienst te kunnen zijn. We werken graag met producten uit de regio en houden van ambachtelijk gemaakte producten. Laat uzelf verrassen en kom langs!

Bekijk weekmenu
Geschiedenis Traiteur

Weekmenu

Vanwege goed nieuws helaas slecht nieuws……

Aangezien onze catering- en workshoptak overuren draait en de personeelstekorten ook ons bezig houdt hebben we het moeilijke besluit genomen om te stoppen met onze winkel. Het valt niet meer te combineren.

Uiteraard blijven we kookworkshops, feesten en partijen geven en verzorgen we catering in de ruimste zin van het woord. Alleen de winkel zal op 26 september zijn deuren sluiten.

Tot die tijd zijn we geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur en krijgt u 30% korting op ons gehele assortiment! Wees er bijtijds bij, want op=op!!

Dank voor het gestelde vertrouwen en heel graag tot ziens in onze kookstudio!

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn jullie open?

Donderdag en Vrijdag van 10:00 uur tot 19:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Kan ik buiten openingstijd langskomen?

U kunt ons even bellen om een afspraak te maken op 0316-283789.

Variëren de producten wekelijks?

We hebben elke week een ander weekmenu en verder hebben we geen “vast” assortiment, waardoor er steeds weer iets nieuws te ontdekken valt!

Moet ik mijn weekmenu bestellen?

Als u zeker wilt zijn van uw weekmenu is het verstandig deze te bestellen. We hebben wel een aantal menu’s op voorraad, maar op=op.

Kan ik pinnen of contant betalen?

U kunt zowel met de pin als contant betalen in onze winkel. 

Geschiedenis

Al jarenlang zijn wij bezig met gastvrijheid en vooral lekker eten. Tijdens talloze cateringopdrachten en kookworkshops kregen wij steeds vaker de vraag of men de gerechten ook bij ons zou kunnen afhalen voor thuisgebruik. In  het begin voel je je gevleid door deze vragen en gaandeweg ga je jezelf steeds vaker afvragen waarom we dit eigenlijk niet mogelijk zouden maken. Nog meer happy-faces!

Klik om verder te lezen

Toch ben je te druk met van alles om dat daadwerkelijk te realiseren.Totdat het onvoorstelbare gebeurt: een corona-epidemie. Een mokerslag op onze overvolle agenda; van de één op de andere dag is de agenda leeg en is datgene waar we altijd zo graag mee bezig zijn verleden tijd. Je denkt eerst dat het wel mee zal vallen; zal wel van tijdelijke aard zijn, maar al snel komt het besef dat dit nog wel eens lang kan gaan duren. Dan moet er wel geschakeld worden, want de inkomsten zijn nihil en de kosten gaan gewoon door!

Het idee om dan nu de traiteur, aangevuld met pure en smaakvolle (streek-)producten te gaan realiseren, wordt uitgewerkt.

Veel potentiële ambachtslieden worden bezocht, producten worden getest en er worden plannen gemaakt voor de uitvoering van deze hele andere bedrijfsvoering dan we gewend zijn. Een aantal maanden en veel slapeloze nachten verder is dan eindelijk het plan klaar en gaan we er gewoon vol voor! Een rigoureuze verbouwing volgt en onze voormalige opslag en kantoor worden compleet omgetoverd tot traiteurruimte, om alle fraaie producten, welke we veelal zelf bereiden, een mooi plekje te kunnen geven.

Een stoere entree, een nog stoerdere traiteurinrichting en super mooie producten lijken naadloos in elkaar te passen. Het openingsweekend is gepland op 17 t/m 19 september en we kunnen niet wachten! We hopen hiermee niet alleen onze wens, maar ook zeker de wensen van onze toekomstige gasten een mooi plekje te hebben gegeven. U bent van harte welkom! 

Weekmenu

Vanwege goed nieuws helaas slecht nieuws……

Aangezien onze catering- en workshoptak overuren draait en de personeelstekorten ook ons bezig houdt hebben we het moeilijke besluit genomen om te stoppen met onze winkel. Het valt niet meer te combineren.

Uiteraard blijven we kookworkshops, feesten en partijen geven en verzorgen we catering in de ruimste zin van het woord. Alleen de winkel zal op 26 september zijn deuren sluiten.

Tot die tijd zijn we geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur en krijgt u 30% korting op ons gehele assortiment! Wees er bijtijds bij, want op=op!!

Dank voor het gestelde vertrouwen en heel graag tot ziens in onze kookstudio!

Bestel hier

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn jullie open?

Donderdag en Vrijdag van 10:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur .

Kan ik buiten openingstijd langskomen?

U kunt ons even bellen om een afspraak te maken op 0316-283789.

Variëren de producten wekelijks?

We hebben elke week een ander weekmenu en verder hebben we geen “vast” assortiment, waardoor er steeds weer iets nieuws te ontdekken valt!

Moet ik mijn weekmenu bestellen?

Als u zeker wilt zijn van uw weekmenu is het verstandig deze te bestellen. We hebben wel een aantal menu’s op voorraad, maar op=op.

Kan ik pinnen of contant betalen?

U kunt zowel met de pin als contant betalen in onze winkel. 

Geschiedenis

Al jarenlang zijn wij bezig met gastvrijheid en vooral lekker eten. Tijdens talloze cateringopdrachten en kookworkshops kregen wij steeds vaker de vraag of men de gerechten ook bij ons zou kunnen afhalen voor thuisgebruik. In  het begin voel je je gevleid door deze vragen en gaandeweg ga je jezelf steeds vaker afvragen waarom we dit eigenlijk niet mogelijk zouden maken. Nog meer happy-faces!

Toch ben je te druk met van alles om dat daadwerkelijk te realiseren.Totdat het onvoorstelbare gebeurt: een corona-epidemie. Een mokerslag op onze overvolle agenda; van de één op de andere dag is de agenda leeg en is datgene waar we altijd zo graag mee bezig zijn verleden tijd. Je denkt eerst dat het wel mee zal vallen; zal wel van tijdelijke aard zijn, maar al snel komt het besef dat dit nog wel eens lang kan gaan duren. Dan moet er wel geschakeld worden, want de inkomsten zijn nihil en de kosten gaan gewoon door!

Het idee om dan nu de traiteur, aangevuld met pure en smaakvolle (streek-)producten te gaan realiseren, wordt uitgewerkt.

Veel potentiële ambachtslieden worden bezocht, producten worden getest en er worden plannen gemaakt voor de uitvoering van deze hele andere bedrijfsvoering dan we gewend zijn. Een aantal maanden en veel slapeloze nachten verder is dan eindelijk het plan klaar en gaan we er gewoon vol voor! Een rigoureuze verbouwing volgt en onze voormalige opslag en kantoor worden compleet omgetoverd tot traiteurruimte, om alle fraaie producten, welke we veelal zelf bereiden, een mooi plekje te kunnen geven.

Een stoere entree, een nog stoerdere traiteurinrichting en super mooie producten lijken naadloos in elkaar te passen. Het openingsweekend is gepland op 17 t/m 19 september en we kunnen niet wachten! We hopen hiermee niet alleen onze wens, maar ook zeker de wensen van onze toekomstige gasten een mooi plekje te hebben gegeven. U bent van harte welkom! 

Neem contact op

Sfeerimpressie