Gastenboek

Gastenboek

Plaats een bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
114 berichten.
Rob Smits heeft geschreven op 18 februari 2017:
Wij hebben vananvond een feest gehad bij de Mobiele Eetheid en waren super verbaasd. Daarom vermeld ik het maar gelijk in het gastenboek. Wij hebben een feest/workshop gehad van vrienden van ons en waren met 30 personen. Ik dacht waar moet dat heen. Iedereen had nogal wat gedronken en dacht dat wordt niks. Ik moet zeggen dat wij met 30 onervaren mensen een voortreffelijke maaltijd bereid hebben van hoge kwaliteit. Dit diner was absoluut niet geslaagd als de eigenaar met zijn medewerkers ons niet begeleid zouden hebben. Het was super. U vraagt zich af, wat was dan super? Nou dat was; de ondersteuning, kwaliteit van het eten, de sfeer van de accomodatie en de uiterst correcte en vriendelijke bediening. Voor ons was deze avond een 10 met een griffel. Chapeau, bedankt en tot ziens.
Jarno en Astrid heeft geschreven op 21 januari 2017:
Alles is bespreekbaar bij de Mobiele Eetheid. Dat maakt het mogelijk een onvergetelijk feest te geven. De huiselijke sfeer gecombineerd met de persoonlijke aandacht heeft er voor gezorgd dat het feest voor onze gasten en onszelf een fijne herinnering is. Jarno & Astrid
Annelinde Holland heeft geschreven op 14 januari 2017:
Beste Ewald, Ik wil jou en je team bedanken voor het fantastische en heeeeerlijke diner. Ik had hoge verwachtingen, maar jullie hebben ze overtroffen. De amuses en de gerechten waren apart en zeer smaakvol. Precies zoals ik wilde! Daarnaast kreeg ik van mijn vriendinnen te horen dat ze jullie erg plezierige personen vinden, waar het enthousiasme en de passie vanaf straalt en ik ben het volledig met ze eens! Ook namens mijn familie, nogmaals bedankt! Groetjes, Annelinde Holland
John en Leonie van Dinter heeft geschreven op 10 juni 2016:
Beste Ewald en collega's Bij deze bedankt voor de onvergetelijke avond die jullie ons hebben bezorgd. Vele complimenten hebben wij gehad over kwaliteit, de bediening en de locatie. Wij hebben gezorgd voor de gasten maar jullie voor de gastvrijheid. Wij zijn trots op het feest maar jullie kunnen trots zijn op de feestelijke verzorging. Nogmaals bedankt. John en Leonie.
Jan en Paula Oude Geerdink heeft geschreven op 17 december 2015:
Ook langs deze weg willen we jullie weer bedanken voor een geweldige kookworkshop afgelopen donderdagavond. We hebben weer veel geleerd, veel gelachen en heerlijk gegeten. Het is bij jullie echt top en voor de mensen die twijfelen. Niet doen. Gewoon afspreken want je krijgt er zeker geen spijt van.