Gastenboek

Gastenboek

Plaats een bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
117 berichten.
Elly & Jan de Jonge schreef op 10 augustus 2015
Beste Ewald, Johan, Niels en Nicky, Nogmaals heel veel dank voor de superleuke kookworkshop die we gisteren samen met onze familie bij jullie gehad hebben! Jong en oud hebben genoten van jullie gastvrijheid,flexibiliteit, de prachtige locatie en de ongedwongen sfeer waarin we op culinaire wereldreis gingen! Na heel wat "gekakel in de keuken" sloten we af met een heerlijk diner! Hartelijke groet, Elly & Jan de Jonge
Ilse schreef op 10 augustus 2015
Een van de aanwezige kakelende gasten wil het bericht van Elly & Jan onderstrepen! Wat een energiek en gastvrij team op een prachtige lokatie. Voor herhaling vatbaar (absoluut!); ik heb in ieder geval ook veel geleerd. Alle aanwezigen bedankt voor ieders unieke en oprechte bijdrage. Lang leve Elly & Jan, lang leve culinaire wereldreizen.
Jacolien van Weelden schreef op 30 mei 2015
Beste Ewald, Jullie gaven aan een smaakvol feest te organiseren. Nou dat is jullie goed gelukt!! Wat een fijne en smaakvolle avond hebben we afgelopen zaterdag bij jullie mogen meemaken! Mijn gasten hebben jullie locatie, cateringkwaliteit, zeer zorgvuldige en vriendelijke bediening geroemd! En wat mij betreft hebben ze daar groot gelijk in, niets dan lof voor jullie! Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan een voor mij onvergetelijke avond! Tot ziens...ongetwijfeld!! Hartelijke groet, Jacolien
Erik Bitter schreef op 21 februari 2015
Voor de 30ste verjaardag van mijn vriendin heb ik een surprisefeestje georganiseerd bij de Mobiele Eetheid. Dit was een zeer geslaagde middag/avond. We werden vriendelijk ontvangen en begeleid bij de kookworkshop. De gerechten warm, leuk om te maken en heerlijk om te eten. Kortom een leuk feest!
André schreef op 24 januari 2015
Voor mijn verjaardag veel familie en vrienden uitgenodigd voor een kook workshop. Was super! Toen er onverwacht meer mensen waren dan gepland, was dat geen probleem: er werden gewoon wat borden en stoelen bijgezet. Super gastvrij en flexibel. Iedereen was zeer enthousiast over de zelfgemaakte maaltijden. Uiteraard kan dat alleen maar met goede produkten, dus complimenten aan de eigenaren!