Gastenboek

Gastenboek

Plaats een bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
114 berichten.
Erik Bitter heeft geschreven op 21 februari 2015:
Voor de 30ste verjaardag van mijn vriendin heb ik een surprisefeestje georganiseerd bij de Mobiele Eetheid. Dit was een zeer geslaagde middag/avond. We werden vriendelijk ontvangen en begeleid bij de kookworkshop. De gerechten warm, leuk om te maken en heerlijk om te eten. Kortom een leuk feest!
André heeft geschreven op 24 januari 2015:
Voor mijn verjaardag veel familie en vrienden uitgenodigd voor een kook workshop. Was super! Toen er onverwacht meer mensen waren dan gepland, was dat geen probleem: er werden gewoon wat borden en stoelen bijgezet. Super gastvrij en flexibel. Iedereen was zeer enthousiast over de zelfgemaakte maaltijden. Uiteraard kan dat alleen maar met goede produkten, dus complimenten aan de eigenaren!
Els Heijne heeft geschreven op 25 december 2014:
Wij hebben gisteren, 1e Kerstdag, een geweldige avond bij jullie gehad. In de hectiek op het einde zijn wij helemaal vergeten jullie te bedanken. Dat wil ik hierbij goedmaken! Het was super: leuk en goed gekookt onder geweldige begeleiding. We hebben zeer genoten! Els en Jos, een van de opa en oma stellen
Henry heeft geschreven op 21 september 2014:
Hallo Johan en Ewald, Een topmiddag hebben jullie ons bezorgd. Prachtige ambiance, heerlijk eten maar vooral jullie gezelligheid en professionalisme maakten het compleet. Ik kom zekers nog eens terug!
Conny Setz heeft geschreven op 7 september 2014:
Hoi Ewald, We zijn nog steeds helemaal beduusd van ons feestje bij jullie. We hebben zo genoten! Het kon allemaal niet mooier. Zon, een mooie tuin, fijne gasten, leuk personeel bij jullie! En heerlijk eten. We hebben 100% kunnen genieten dank zij jullie!!!!! Liefs, Conny Setz